Digitale leermiddelen

Onbegrensde mogelijkheden voor videocontent voor digitale leermiddelen.

Groeiende behoefte

Online onderwijs is here to stay. In basis- en voortgezet onderwijs, op universiteiten, in het beroepsonderwijs en bij leer- en werkprojecten. De onstuimig groeiende behoefte aan digitale leermiddelen zorgt voor een snel stijgende vraag naar videocontent.

Afwisselend en effectief leren

Videocontent in digitale leermiddelen ondersteunt, zorgt voor afwisseling en daarmee voor effectiever leren. Het is een ontwikkeling waar ARKA media al jaren bij betrokken is en veel ervaring in heeft opgebouwd. Onder meer door het maken van instructiefilms voor de digitale leeromgeving van beroepsopleidingen. Wij werken voor educatieve uitgeverijen, kenniscentra en bijvoorbeeld ook voor ziekenhuizen en bedrijven met een eigen digitale leeromgeving.

Onbegrensde mogelijkheden

Juist omdat de mogelijkheden van videocontent letterlijk onbegrensd zijn, komt onze ruime ervaring goed van pas bij het maken en toepassen van videocontent in uw digitale leermiddelen. Naast deskundig advies over toepassing, inhoud en vorm, kunnen wij de gekozen videocontent voor u produceren en monteren. Helemaal toegesneden op uw digitale leermiddelen.

Wij werken onder andere voor:

Heeft u vragen over ARKA Media?

(055) 543 13 31

Of vraag meer informatie aan