Wie zijn wij?

Altijd verzekerd van persoonlijk contact

Edwin Kaptein

Al sinds de start van ARKA media in 1991 is het mijn passie om bezig te zijn met beeldmateriaal. Beeldmateriaal in de breedste zin van het woord. Vroeger vaak alleen technische fotografie, tegenwoordig fotografie, film en animaties. 

Uitvoerend bezig zijn en samenwerken met onze opdrachtgevers, dat is wat mij veel voldoening geeft. Samenwerken in een zo vroeg mogelijk stadium om met elkaar tot een zo efficiënt en effectief mogelijk resultaat te komen. Mensen die ik voor de camera krijg op hun gemak stellen en toch het resultaat halen wat je graag wilt, ook al zijn het vaak geen acteurs waar wij mee werken.

De diversiteit van onze opdrachten is geweldig. Geen product is hetzelfde en altijd weer een proces op zich. We leren zelf elke dag, en veel! Mede omdat we altijd met de camera vooraan staan en vele deuren zich openen waar die voor een ander gesloten blijven.

Gabrielle Kaptein

Binnen ARKA media ben ik de spin in het web en zorg er voor dat alles geregeld wordt, zodat Edwin zich kan concentreren op het filmen, fotograferen en monteren. Ik regel dus de locaties, materialen, figuranten en alles wat er bij de opnamen komt kijken. Bij het ene project is dit veel werk en bij het andere project minder.

Daarnaast doe ik de beeldverwerving voor diverse projecten. Het zoeken van de juiste foto’s bij de tekst kan soms echt een uitdaging zijn. Inmiddels weet ik goed waar ik voor welke branches mooie foto’s kan vinden of opvragen. Het is voor mij echt een sport om de moeilijke foto’s toch te vinden! En anders maken we ze gewoon zelf.

Ook de projectcoördinatie van onze opdrachten ligt bij mij. Ik ben vaak eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorg dat alles op tijd en binnen budget gemaakt wordt. Wat mensen vaak nog niet weten is dat ik ook interim projecten op kan pakken. Ik ben IPMA gecertificeerd en vind het leuk om steeds weer andere projecten te managen. ‘Laat mij maar schuiven’! Het is een uitdaging om werkzaamheden te regelen en te organiseren en steeds weer naar oplossingen te zoeken.

Wij werken onder andere voor:

Heeft u vragen over ARKA Media?

(055) 543 13 31

Of vraag meer informatie aan