Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Richard Klein

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet
De slogan van Vakantiepark Familiehuis Nunspeet: ‘Het thuisgevoel op vakantie’, wordt onderstreept op hun website. Rust, vakantieplezier, allerlei faciliteiten en prachtige natuur zover het oog reikt.

“Je kunt hier echt aan de hectiek ontsnappen”, aldus eigenaar Richard Klein. “Naast de unieke ligging aan het Veluwemeer en de uitbundige natuur op loopafstand, heeft dat ermee te maken dat wij ons vanuit geloofsovertuiging aan de zondagsrust houden en onze bezoekers vragen datzelfde te doen. Dat zorgt ervoor dat we nooit problemen hebben met overlast.” 

Te huur of te koop
Familiehuis Nunspeet biedt prachtige en goed onderhouden vakantievilla’s in diverse uitvoeringen die je kunt huren of kopen. Die koopmarkt stijgt, onder meer door de lage rente. Richard Klein:

“Naast een tastbaar bezit om van te genieten, brengt je vakantiehuis via onze verhuurorganisatie 5% rendement per jaar op en betalen we maandelijks uit. Bij ons staat de vakantiebeleving van het gezin echter altijd voorop.”  

Beelden zeggen meer dan woorden
Terug naar de website met zijn talloze (natuur)foto’s. “Het vakantiepark is 7 jaar oud en ik ben nu 5 jaar eigenaar. Net zo lang werk ik ook al met ARKA media. Beelden zeggen meer dan woorden en  bewegend beeld heeft de toekomst. Vandaar dat ik aan ARKA media heb gevraagd hoe we het park, de villa’s en de natuur het beste in beeld kunnen brengen. Dat hebben ze heel goed gedaan met een mooie mix van foto en video, waarbij Edwin allerlei goede tips had. De samenwerking is plezierig en correct verlopen en de afspraken zijn volledig nagekomen. Ik ben erg blij met het resultaat.”

Wij werken onder andere voor:

Heeft u vragen over ARKA Media?

(055) 543 13 31

Of vraag meer informatie aan