Siemens Nederland

Chris Bongaerts

ARKA media werkt ook voor grote, landelijke opdrachtgevers zoals Siemens. Chris Bongaerts is er coördinator/ontwikkelaar van cursussen voor elektrische energietechniek.

Voor cursussen en e-learning werken Edwin en ik altijd op dezelfde manier. Ik stuur hem simpele scripts met wat plaatjes en een verhaal als een soort proeffilm. Waarna hij alles verwerkt, de overgangen vloeiend maakt en de beelden op zo’n manier wisselt dat de cursisten bij de les blijven. “Onze samenwerking loopt super. Ik heb geen expertise in films en technisch tekenwerk, maar wat ik bij Edwin aanlever komt altijd perfect in orde. Snel, met korte lijnen en zonder allerlei overleg. Het is net alsof we vrienden zijn die samen een klusje klaren!”

Dat laatste geldt zeker ook voor de opnamen die Edwin met Chris Bongaerts maakt in de studio van ARKA media, waarbij Chris voor de chroma-key wand staat. Deze studio-opnamen worden later in de montage samengevoegd met de door ARKA media gemaakte animaties, waarmee de e-learning les gereed is.          

Wij werken onder andere voor:

Heeft u vragen over ARKA Media?

(055) 543 13 31

Of vraag meer informatie aan