Helwa Wafelbakkerij BV

Erik Linden

Erik Linden van Helwa Wafelbakkerij BV vertelt over het internationale succes van de film die wij voor hem maakten en over onze aanpak bij het filmen, waarbij wij flexibel en voortvarend inspeelden op de wisselende productietijden in het bedrijf. 

“Hmm, heerlijk zo’n wafeltje van Helwa!”, zo begint de film, die inmiddels succesvol wordt ingezet op beurzen van Dubai tot Chicago, aldus directeur Erik Linden.   

Wafelspecialist

“Helwa is een innovatieve, internationaal opererende wafelspecialist. Leverancier en private label partner van tal van bekende huismerken in allerlei landen. Wij maken klassieke crèmegevulde en biologische wafels, wafels zonder toegevoegde suiker, 100% natuurlijke en glutenvrije wafelproducten en repen gevuld met  crème, brosse chocolade of echt fruit. We spelen actief in op de snel veranderende consumentenvoorkeuren.”

Extra attentiewaarde

“In de film die ARKA media voor ons heeft gemaakt gaat het om de producten zelf, maar komen ook onze geavanceerde productiemiddelen, hightech productie- en inpakoplossingen, betrouwbare levertijden en optimale flexibiliteit in beeld. Met aandacht voor onze certificaten voor gegarandeerde kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Er zijn twee varianten van de film: een lange versie voor presentaties en een korte voor beurzen en de iPads van onze verkopers. Een dynamische film op je stand zorgt voor extra attentiewaarde en je vergemakkelijk er het eerste contact en gesprek mee. De samenwerking met ARKA media is ons erg goed bevallen. Ze gingen voortvarend te werk en pasten zich steeds op een flexibele manier aan op onze wisselende productietijden, zowel qua planning als technisch. Wat we erg plezierig vonden was dat we bij het hele proces van knippen en plakken in de studio mee konden helpen.”       

Wij werken onder andere voor:

Heeft u vragen over ARKA Media?

(055) 543 13 31

Of vraag meer informatie aan