Fundeon

Gerbrand Kip

Het kennis- en adviescentrum voor opleiding en ontwikkeling van toekomstige vakmensen in de bouw en infra, Fundeon in Harderwijk (www.fundeon.nl), is de verbindende schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven. Al sinds 2005 maakt ARKA media films voor Fundeon, aldus Gerbrand Kip, redacteur leermiddelen: “Ze maken  introductiefilms voor onze digitale lesomgeving, waarin alles wat MBO-leerlingen, afkomstig van ROC’s en uit het bedrijfsleven, moeten weten om straks, naast het praktijkdeel, hun opleiding mee af te ronden.

Geen instructiefilms, maar korte kennismakingen van 2½ tot 3 minuten met de beroeps- en deeltaken die horen bij vakgebieden als asfalteren, steigerbouw, tegelzetter, stratenmaker, metselaar, timmerman, etc.”

Gerbrand Kip is erg tevreden over de samenwerking:

“ARKA media heeft veel ervaring. Ze weten wat we nodig hebben en verrassen ons regelmatig met voorstellen waaraan je kunt zien dat ze met andere ogen naar films kijken. Ook zijn ze erg flexibel en wordt er strak gepland, wat van groot voordeel is in bijvoorbeeld een mobiele sector als de infra. ARKA media stelde zich super flexibel op, zo werden ze soms kort van tevoren ingeschakeld. In een week tijd wisten ze te filmen wat doorgaans maanden kostte.”

Wij werken onder andere voor:

Heeft u vragen over ARKA Media?

(055) 543 13 31

Of vraag meer informatie aan