Instructiefilms

Helder, eenduidig, begrijpelijk en concreet

Lesstof wordt sneller eigen gemaakt

ARKA media maakt instructiefilms die voor snellere en diepgaander opname van de lesstof zorgen waardoor de aangereikte  informatie sneller en effectiever eigen wordt gemaakt.

Ons bewezen stappenplan

Onze instructiefilms zijn eenduidig, begrijpelijk en concreet. Om dat voor elkaar te krijgen werken wij volgens een eigen bewezen stappenplan dat elke handeling in beeld brengt en tot in detail duidelijk maakt. Een begrijpelijke tekst, uitegsproken door een professionele voice-over legt uit, ondersteunt en verbindt de beelden. Indien nodig maken we gebruik van onze eigen studio en vinden de opnamen plaats voor de chromakey wand. Deze werkwijze biedt mogelijkheden om beelden en animaties aan de instructiefilm toe te voegen.

Ruime ervaring

Inmiddels hebben we tal van instructiefilms gemaakt. Voor het primaire en beroepsonderwijs, voor e-learning modules en voor het instrueren van (nieuwe) medewerkers. Onze inzet stemmen wij op uw wensen af. Desgewenst kunnen wij het gehele traject van begin tot eind voor u verzorgen. Maar we zijn ook gewend om samen te werken met uw mederwerkers of met redacteuren, onderwijsdeskundigen en auteurs.

Wij werken onder andere voor:

Heeft u vragen over ARKA Media?

(055) 543 13 31

Of vraag meer informatie aan