Bedrijven

ARKA media – uw ervaren producent van bedrijfs- en productfoto’s, online video’s, bedrijfs- en instructiefilms en animaties.

Onderwijs

ARKA media – uw ervaren ontwikkelaar en producent van videocontent en fotografie voor (digitale) leermiddelen en e-learningprojecten.

Over

Over ons

Visuele communicatie is ons vakgebied. Vertalen van ideeën, productvoordelen, lesmateriaal en corporate identity naar krachtige en overtuigende beelden is onze specialiteit. In de vorm van foto’s voor magazines en eigen media. Bedrijfs- en productfilms voor presentaties, klanten en servicedoeleinden. Videocontent voor uw website en online video’s voor e-learning modules.

Wij zijn in 1991 als technisch fotograaf begonnen en daarna uitgegroeid tot full service bureau op het gebied van beeld. Die ervaring vindt u terug in krachtig, duidelijke en overtuigende beelden, gemaakt op basis van overleg en het mixen van uw ideeën met onze input. Wij werken praktisch, doelgericht en in lijn met uw wensen en budget. Wij voeren alle werkzaamheden zelf uit, zijn flexibel en werken met korte lijnen. U heeft te maken met één vast aanspreekpunt.

Diensten