Bedrijven

Advies over en productie van online video, bedrijfsfilms, instructiefilms, bedrijfs- en productfotografie en animaties. Elke opdracht is maatwerk!

Uitgeverij

Ontwikkelen van videocontent en fotografie voor (digitale) leermiddelen en e-learning projecten. Altijd vanuit een pragmatische aanpak!

Over

Over ons

Visualisatie is het vertalen van gedachten naar beelden. Heel in het kort is dat wat wij doen. In de vorm van (korte) films en foto's voor zakelijke uitingen en leermiddelen. In de vorm ook van online video’s voor op websites en instructiefilms voor e-learning modules. En in de vorm van fotografie voor magazines en beeldresearch voor lesmethode.

Onze specialiteit is beeld. Beeld dat wij graag voor u maken. Beeld waarover wij ook graag adviseren. Dat alles vanuit een praktische instelling en een pragmatische aanpak. En natuurlijk altijd geheel in lijn met uw wensen, behoeften en budget.

Zo werken we eigenlijk al sinds 1991. Aanvankelijk met technische fotografie als hoofdactiviteit, maar door de jaren heen meer en meer uitgegroeid en doorontwikkeld tot een full-service bureau op het gebied van beeld.

Juist door alle werkzaamheden zelf uit te voeren, zijn we van het begin tot het einde bij elke opdracht betrokken. En heeft u bij welk facet van welk project dan ook altijd te maken met één en hetzelfde aanspreekpunt.

Diensten